Armingser

image

Disse er strikka i mini-alpakka.
De er veldig enkle og lage:
Legg opp 48 masker på pinne nr. 3.
Strikk 2 rett og 2 vrang til den er 20 cm eller ønsket lengde. Strikk så tommelhull fram og tilbake over alle pinnene 3-4 cm.
Strikk det sammen igjen og fell av når det er 2-3 cm fra tommelhullet.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. oktober 2013, in Håndarbeid. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Flink du er Tine. Blir inspirert til å begynne å hekle når jeg ser håndarbeid. Så kanskje jeg skal prøve meg jeg også ;)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: