Hello early in the morning….

IMG_6974

Jeg hadde store planer om en natts lang og god søvn, men den gang ei. Kom meg i seng i rett tid, ja. Men våken sånn i halv fire tiden. Så nå begynner det jo å bli langt på dagen selv om klokka ikke har passert åtte… Dette blir en lang dag! Det har forsåvidt vært en lang uke også, et aldri så lite tilbakefall på søndag. Satser på at det blir med det ene og stopper der. Vidar kommer senere i dag, så håper jeg vi får lagt en god plan da. (haha i går ville jeg sagt «Vidar kommer i morgen tidlig»)

68630_1413147558913064_794777257_n

Fikk tilbake oppgaven på skolen igår, det gikk jo bra! Det hadde jeg ikke trodd. Nå har jo jeg en grunnleggende mangel på egne prestasjoner, tusen takk til Sverresborg Ungdomskole for den! Men, den følelsen, å sitte der å skal få tilbake melding på noe, og du er kvalm og dårlig fordi du er sikker på at du er den mest ræva i hele klassen, også går det faktisk kjempe bra? Snakker om å gå fra helvete til himmel på få sekunder da.

Har begynt på et nytt strikkeprosjekt da, en «eskimo genser». Det er da ikke en genser strikket i eskimogarn, men en type mønster.

6_medium

Den er fra Sandnesgarns temahefte 35 «Norske Ikoner». Jeg skal ha den i lys grå, petrol blå og noen rosa nyanser. Tror det blir bra! Må ha en god varm genser til vinteren setter inn på jobb.

Så, dette var tidenes mest meningsløse blogginnlegg? Ja, også har jeg nettopp lest ferdig ei facinerendes bok! Om de som overlevde flystyrten i Andesfjellene. Wow, sier jeg bare! Å overleve ved å spise kjøttet til kompisene sine, det er ganske heftige greier… Skal over på litt NDLA nerding nå tror jeg… og kanskje en episode Nattpatruljen.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. oktober 2013, in Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Skole. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: