Christines horn

image

image

50 gram gjær
5 dl melk
2 egg
100 gram cottage cheese
1 ss salt
1 kg hvetemel
150 gram smør

Varm melken til 37 grader. Smuldre i fjærene. Tilsett egg cottage cheese og salt.
Hell hvetemel i en bolle og smuldre i smøret. Hell over væsken. Arbeid det til en smdig deig.
La den 50 minutter.
Del deigen i 5 deler. Kjevle hvert emne til en runding, og del i åtte trekanter.
La heve i 30 minutter.
Pensle med egg og strø på valmuefrø.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i 12 minutter.

Vi har fylt dem med ost og skinke.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. oktober 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: