Anne-Helenes salte muffins

150 gram grovt mel
200 gram hvetemel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
175 g oppskjert skinke
125 g revet cheddar
2 egg
2.5 dl melk
50 gram smelta smør
125 gram extra virgin oliven olje.

Bland alt det tørre i en bolle.
Bland alt det bløte sammen med.
vend det forsiktig sammen.
Bland inn ost og skinke.

Ha de e muffinsformer, deigen er
ganske seig, så du kan fylle den
ganske godt. Men jeg anbefaler
å bruke et muffinsbret.

Stek dem på 210 grader midt i ovnen i 15-20 min

Du kan selvfølgelg lage DIN faoritt muffins,
men de ingrendiensene du ønsker.

Noen for slag til variasjon:’¨
vårløk
fetaost
oliven
blåmuggost
soltørkatomat
chili

og til slutt, en meget god Aioli å ha på toppen.
2 pakker majonens
1/2 kinesisk hvitløk
pepper
noen dråper sitron,

lykke til med muffinsbaking

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 29. september 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

    Det hørtes skikkelig spennende ut!

    Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  2. skal prøve ut denne i dag!
    og du skriver veldig bra!

  3. Den må jeg prøve! Ligner den ikke veldig på den muffins med skinke og ost? Har du bilde av muffinsene?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: