At the end of the day….

IMG_6249

Idag sier jeg som godeste Bjarne Brønbo. Endelig vart det hælg!

Denne uka har gått kjapt altså. Starta uka med en tur hos legen for å konstantere at jeg er stressa. Javel, da får jeg vel roe ned litt da. Har jeg klart det? Nja, tja, egentlig ikke. Fikk nå noen medisiner som har hjulpet, jeg har ikke vondt lenger, så da er jeg fornøyd. Men jeg tar det legen sier om at jeg må stresse litt ned til etteretning.

Ellers har det gått en del tid til jobbing med oppgave i yrkesutøvelse. Har en litt uggen følelse i magen på den oppgaven, men den er levert og læreren vår sa at alle uansett kom til å få en dårlig karakter på den første oppgaven. Så… Men jeg ønsker jo å gjøre mitt beste selv om mitt beste ikke er bra nok. Jeg tenkte å legge ut oppgaven, men det gjør jeg kanskje i morgen. Så får tilbakemeldingen komme når den kommer.

Jeg har kopiert noen innlegg fra gamlebloggen over hit. Ikke mange, men noen matoppskrifter og et par andre innlegg som jeg selv synes er litt meningsfulle fortsatt. Og noen håndarbeid jeg har laget.

Nå roper Nattpatruljen på meg!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. september 2013, in Diverse, Helse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: