Østersund!

Denne helga har jeg gjort sånn omtrent ingenting. Formen har vært heller dårlig, så det har vært mye sofasliting for å si det sånn. Hadde besøk av en av mine beste venninner på fredag da, det var kjempe koselig å se henne, og bare skravle.

Ja, også har jeg jo helt glemt å fortelle at Maren, Marie og jeg var på en helt utrolig artig tur forrige helg til Østersund. Marie har allerede blogget om turen, hun er litt kjappere en meg til å få ting gjort så innlegget hennes kan dere lese her.
I ettertid har Marie også skrevet om det ridende militæret med hester som tilfeldigvis kom samtidig som, eller kanskje de kom pga oss?

1185014_1403180589909761_1711447633_n Disse sjøormene, eller sjøhestene, eller monstrene eller hva det nå skal forestille var over alt. Spesiell ting å pynte bybildet med, men samtidig kult. De kunne jo gjort en greie utav det i Trondheim også. Hatt en eller annen form for skulptur som de hadde dekorert i alle mulige slags farger og stiler og mønster og hatt over alt i byen som hadde blitt særegent for Trondheim…? På en annen side så har jo Trondheim ganske mye særegent, Østersund har kanskje ikke så veldig mye?

156856_1403296063231547_1711807932_nDette synes jeg er en smule spesiell svensk spesialitet, pølse på boks, pils pølse… Eller korv som de sier i sverige. Hva er forskjellen på ØL korv og en pilsner korv? typen Øl de bruker? Eller vent nå litt, heter ikke øl bæsj på svensk? Total språkforvirring her nå. Anyway, hvorfor er det bilde av en gammel mann utenpå boksen? DET er bare creepy!

1280857_1403004573260696_1400318721_n

Heldigvis ble vi ikke avsatt her og ekspedert av Gud! Eller av han andre karen som kanskje holder til her… Men hey, alle de kule møtes i/på Hell?

Uansett, takk jenter for en flott tur, og takk mamma for at vi fikk en hotellovernatting! Og til Østersund, vi sees nok igjen!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. september 2013, in Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: