Nye tider?

Jaren3_retusjert

Jeg har vel egentlig ikke sagt så mye om det til noen, meg jeg har etter å ha vurdert det fram og tilbake lenge, gått til det skrittet at jeg har byttet fastlege. Hun jeg har hatt, har vært til god hjelp i mange år, men nå er det kommet til at jeg føler jeg ikke kommer lenger. Og når kommunikasjonen ikke akkurat er på topp, så er det på tide på prøve noe nytt.

 

SerUtover

Anyway, jeg var til min nye lege igår. Og jeg må ærligtalt innrømme at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke har byttet lege før. Hvor mange unødvendige krangler og diskusjoner jeg kunne ha latt være å bruke krefter og energi på, og føle meg rett og slett sykere pga av. Men, gjort er gjort, jeg er i allefall glad for at mine gode venner pushet meg til å ta dette valget nå, for det kunne ikke fortsatt slik som det gjorde.

Sjøsprøyt

Skolen? Mye arbeid, oppgave innlevering som vi heldigvis fikk en uke lengere på! Måtte bare dra hjem fra skolen idag, var kvalm og dårlig, feber og greier. Tydeligvis noe som går… Er flere på jobb som har vært dårlig også. Kjedelig å sitte hjemme, men… Får vel ikke komme på jobb i morra heller, siden jeg fortsatt har litt feber, så da får jeg vel benytte dagen til å lese litt mer i «rammeplan for barnehage». Kjenner jeg skal hoppe til køys nå straks!

Skjell

Bildene i dette innlegget er forresten selvfremkalt i mørkerom på Lundheim Folkehøgskole, og scanna inn senere. Sånn om noen skulle ha interesse av det… Savner virkelig mørkeromsarbeid altså. Det var Sobrilen sin det, bare sitte der med kun fokus på bilde og noe musikk på radioen….

Strandformasjon

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. september 2013, in Foto/bilder, Helse. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Veldig bra du fikk byttet fastlege.
    Og håper dere kan komme litt lengere mot målet å bli bedre sammen.

    Klem <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: