Hvorfor ny blogg?

Vel, føler jeg er inne på et nytt spor… Jeg kommer ikke til å slette den gamle bloggen. Den får stå, det går an å bli bedre!

Skal prøve å bli litt flinkere til å blogge framover, men akkurat nå er jeg på vei ut døra for å besøke ei god venninne.

IMG_6887

Skal ordne et design og sånt også etterhvert ;)

So long ;)

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. september 2013, in Diverse. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. YEEES, NO i’M NOT CRAZY!! WHO SAYS i’M CRAZY?? I’m gonna cut them, with my cookies…*MEEEEEEEEEEEEEEOW*

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: