Barne og ungdomsarbeider

Egentlig burde jeg jo lese istedenfor å sitte å trykke på PC’n. Men er rett og slett en smule trøtt. Vet egentlig ikke om alle har fått det med seg, men jeg har nå altså begynt på barne og ungdomsarbeiderfaget.

Illustrasjon barne- og ungdomsarbeider

Har ikke vært så mange dager eller timer med skole ennå, men jeg kjenner allerede at dette er interessant. Dette er noe jeg vil, og noe jeg faktisk har bruk for. Merker også det er en fordel å ha litt arbeidserfaring, får noen knagger å henge det stoffet jeg leser på og kjenner igjen situasjoner jeg leser om.

Så, da er det bare å krysse fingre og tær og det som krysses kan for at eksamen går tålelig greit når den tid kommer….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. september 2013, in Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: